‘Piaf! The Show’

Musical. Podrem escoltar cançons mítiques com ‘La Vie en Rose’ i ‘Non, je ne regrette rien’ en directe al Teatre Tívoli.

L’espectacle més aclamat del món sobre Edith Piaf arriba a Barcelona.

En dues parts de 45 minuts, Piaf! The Show explica la història de la carrera de la cantant a través de les seves inoblidables cançons en una escenografia original i projeccions d'imatges inèdites de l'artista mai abans publicades.

Piaf! The Show ha esgotat entrades a llocs emblemàtics com Carnegie Hall de Nova York i l'Olympia de París i ara arriba al Teatre Tívoli a amb 4 úniques funcions.

Fitxa artística

Cantant: Nathalie Lermitte; Piano: Philippe Villa; Percussió: Benoit Pierron; Acordió: Frederic Viale; Contrabaix: Giliard Lopes; Producció i direcció: Gil Marsalla; Escenografia: Thomas Richeux.

Durada: 105 minuts.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Tívoli.

l major èxit francòfon des de 2015, arriba al Teatre Tívoli! 

Amb més de 600 representacions en més de 50 països i un milió d'entrades venudes, Piaf! The Show presenta l'espectacle a Barcelona. 

Protagonitzat per la internacionalment aclamada Nathalie Lermitte, concebut i dirigit per Gil Marsalla, és considerat unànimement per la família i amics d'Edith Piaf com: "...El més bell homenatge mai produït sobre la carrera d'Edith Piaf...".

En dues parts de 45 minuts, Piaf! The Show explica la història de la carrera de la cantant EDITH PIAF a través de les seves inoblidables cançons en una escenografia original i projeccions d'imatges inèdites de l'artista mai abans publicades.

Fitxa artística

Cantant Nathalie Lermitte

Piano Philippe Villa

Percussió Benoit Pierron

Acordió Frederic Viale

Contrabaix Giliard Lopes

Producció i Direcció Gil Marsalla

Escenografia Thomas RicheuxTeatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Teatre Tívoli
Quan
Des de 13/06/2024 al 16/06/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any