Espectacle”Prusik”, a càrrec de “La intrusa”

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Maria Aurèlia Capmany.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Prusik és el nom d’un nus de subjecció i bloqueig. És un lligam de fricció amb una característica: es deixa anar en alliberar la pressió i és, per tant, un nus de salvació. Aquest nus serveix com a metàfora d’aquesta història, la d’una comunitat a la recerca de nous paràmetres. El seu objectiu és no construir el mateix que ja existia i, des del coratge, crear alguna cosa nova en relació amb els vincles, el desig, l’anhel de ser lliures, la naturalesa original de l’ésser, la nuesa d’un/a mateix/a, l’emoció, el treball, la família, el planeta… Pretenen recuperar la innocència de l’esdevenidor, tornar a jugar en pau i retrobar la identitat que precedeix la separació. Per a les integrants d’aquesta comunitat, és urgent i necessari assaltar el paradís i recuperar-lo.

La companyia La Intrusa aplega, en aquesta ocasió, una xarxa d’intèrprets constituïda des de Catalunya, Euskadi i Madrid. La trobada d’aquestes quinze dones crea aquesta experiència, que pretén reivindicar la urgència que té la humanitat de recuperar la tendresa.

Una producció de La intrusa.

Amb el suport i la col·laboració del Govern basc, el Centro Coreográfico Canal - Compañía residente en creación, i Donostia Kultura - Teatro Victoria Eugenia.

Direcció: Virginia García y Damián Muñoz, Dramatúrgia: Virginia García, Creació i interpretació: Carmen Fumero, Virginia García, Helena Gispert, Interpretació: María Casares, Claudia Gómez, Paula Montoya, Alicia Pírez, Anna Sagrera, Marta Santacatalina, Isabela Rossi, Olaia Valle, Oihana Vesga, Partitura: Jesús Díaz ( Making Music in Silence), Banda sonora: La intrusa, Vestuari: La Intrusa, Il·luminació: La Intrusa, Daniel Badal, Tècnic d’il·luminació i so: Daniel Badal, Producció i management: Cane (n.canela) Fotografia: Antonio N. Wijkmark.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany
Quan
Des de 21/07/2022 al 22/07/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any