Espectacle “The B-Side”, a càrrec de “The Wooster Group”

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Fabià Puigserver.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Aquest espectacle parteix d’un disc ple de temes de cançons de treball i de blues enregistrats l’any 1965 per un grup d’interns negres en una de les granges-presó, aleshores encara segregades, de l’estat de Texas. Durant el muntatge, els intèrprets escolten en directe, mitjançant uns auriculars sense fils, els temes del disc, que ells mateixos van reproduint en escena, igual que les reflexions i els comentaris que els mateixos interns van enregistrar. Reviuen així un moment poc conegut de la música folk nord-americana i, a la vegada, afegeixen a l’aspecte sonor una dimensió escènica.

Una producció de The Wooster Group.

Les representacions de The B-Side al Grec Festival Barcelona tenen el suport de la Mid Atlantic Arts Foundation mitjançant USArtists International, en associació amb la National Endowment for the Arts, l’Andrew W. Mellon Foundation i la Howard Gilman Foundation.

Interpretació: Eric Berryman, Jasper McGruder, Philip Moore, Direcció: Kate Valk, Disseny de la producció: Elizabeth LeCompte, Il·luminació: Ryan Seelig, So: Eric Sluyter, Vídeo: Robert Wuss, Vestuari: Enver Chakartash, Direcció musical: Gareth Hobbs, Regidoria: Erin Mullin, Il·luminació en gira: Evan Anderson, Enginyeria de vídeo: Irfan Brkovic, Construcció del decorat: Silovsky Studios, Cap de producció: Bona Lee, Producció: Cynthia Hedstrom, Producció en gira: Maya Davis, Agraïments: Ruud van den Akker, Antonia Belt, Diane Christian, Jennifer Tipton Fotografia: Bruce Jackson.

Adreça:
Pg Santa Madrona, 40*46
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Des de 13/07/2022 al 15/07/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any