"Mercè 2023": Ucrania Fest

  • None
  • None

Festival intercultural. Podrem descobrir les tradicions, moda, artesania, cuina i costums ucraïnesos i, alhora, donar a conèixer la cultura catalana a la comunitat ucraïnesa resident a Catalunya.

Enguany, Kíiv és la convidada de la Mercè 2023 i, el diumenge 24 de setembre, el Palauet Albéniz acollirà l’ Ucrania Fest.

En aquest festival intercultural on hi trobarem des d’una fira amb productes artesanals típics de Kíiv i altres capitals del país fins a representacions escèniques i artístiques que afavoreixen la trobada amb creadores i creadors de Catalunya.

L’Ucrania Fest és una festa oberta a totes les nacionalitats que promou la convivència, el coneixement, el respecte i la igualtat entre gèneres i cultures.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palauet Albéniz.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Amfiteatre i jardí

UCRANIA FEST

Ucrania Fest

Ucraïna

Teatre / Dansa / Música / Fira d’artesans

Tots els públics

 

L’ UCRANIA FEST és una oportunitat per descobrir les tradicions, moda, artesania, cuina i costums ucraïnesos i, alhora, donar a conèixer la cultura catalana a la comunitat ucraïnesa resident a Catalunya. Un festival intercultural durant el qual es duran a terme activitats diverses: des d’una fira amb productes artesanals típics de Kíiv i altres capitals del país fins a representacions escèniques i artístiques que afavoreixen la trobada amb creadores i creadors de Catalunya. L’UCRANIA FEST és una festa oberta a totes les nacionalitats que promou la convivència, el coneixement, el respecte i la igualtat entre gèneres i cultures.

Organitzat per l’associació DJERELO, aquest festival se celebra habitualment a la plaça del Virrei Amat, a Nou Barris; enguany, però, la Mercè n’acull una edició condensada amb seu al Palauet Albéniz. Entre els seus objectius, trobem la divulgació i popularització del folklore ucraïnès, el foment de la interrelació cultural i l’intercanvi creatiu entre poetes i compositors, coreògrafes i coreògrafs, professionals de la fotografia o el disseny de roba i artistes populars a l’est europeu.

L’UCRANIA FEST és una oportunitat única per apropar-nos a una cultura extraordinària.

Palauet Albéniz

Adreça:
Avinguda de l'Estadi, 65*69
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Palauet Albéniz
Quan
24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any