Espectacles “Two Die For” i “Mañana temprano”, a càrrec de Nazareth Panadero i Michael Strecker

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Pina Bausch.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

La incertesa, considerada com un dels sentiments que conviden a investigar i a progressar, en la vida en general, però també en el camp de la creació, és el tema que uneix dues coreografies firmades per la madrilenya Nazareth Panadero i Michael Strecker, el seu company en la companyia en la qual ha treballat, el Thanztheater Wuppertal de Pina Bausch. Són Two Die For, que expressa mitjançant el moviment aquelles sensacions i sentiments per als quals no hi ha paraules i Mañana temprano, que contraposa por i esperança fent servir un llenguatge híbrid que inclou la dansa i les projeccions en vídeo.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Centro Coreográfico Canal i Teatros del Canal (Madrid).

Mañana temprano

Una coproducció del Grec Festival de Barcelona, Adolphe Binder, Meritxell Aumedes Molinero; eyemotional, Binder + Partners Berlin (Alemanya), Centro Coreográfico Canal, Teatros del Canal. Amb el suport de: eyemotionaL (Alemanya), Goethe Institut Madrid (Espanya), Centro de Artes Escénicas de Vitlycke (Suècia), Residència Artística, Jagniątków J. Subicz ( Polònia).

Concepte, direcció, escenografia i text: Nazareth Panadero, Adolphe Binder, Michael Strecker, Meritxell Aumedes, Artista de vídeo: Meritxell Aumedes, Disseny de la il·luminació: Lutz Deppe, Música: Nils Frahm, Ólafur Arnalds, Joep Bevin, Interpretació: Nazareth Panadero, Michael Strecker.

Curtmetratge de Meritxell Aumedes amb: Nazareth Panadero, Michael Strecker, Música: Richard Wagner.

Two Die For

Versió 2022 amb el suport de: BPBerlin (Alemanya), eyemotionaL (Alemanya(, Centro Coreográfico Canal y Teatros del Canal Madrid (Espanya), Goethe Institut Madrid (Espanya). Versió 2019 amb el suport de: Tanztheater Wuppertal Pina Bausch.

Coreografia, interpretació i escenografia: Nazareth Panadero, Michael Strecker, Música: Max Richter, Ryuichi Sakamoto, Mohammad Reza Mortazavi, Ólafur Arnalds, Walter Schumann, violinista ucraïnès del metro de París, Disseny de la il·luminació: Lutz Deppe, Objectes de l'escenografia: Jakob Nissen , Assessorament en vestuari: Marion Cito, Producció: Michael Strecker, Nazareth Panadero.

Fotografia: Pablo Llorente, Danilo Moroni, Juan Carlos Toledo.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Adreça:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Quan
Des de 14/07/2022 al 16/07/2022

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any