‘The Great Library of Tomorrow’

Experiència immersiva. Experimenteu la màgia de 'Tomorrowland' amb una increïble experiència immersiva i prepareu-vos per entrar a un món de meravelles, art i tecnologia avantguardista.

Imagineu-vos obrir un llibre i poder capbussar-vos dins la història a mesura que s’explica. En un lloc on els llibres prenen vida i la imaginació no coneix fronteres.

Això és The Great Library of Tomorrow, una experiència immersiva ubicada al cor de Barcelona. Fareu un recorregut d'una hora per un espai de més de 1000m2 amb diverses instal·lacions d'art digital, cosa que us permetrà explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland, captar així el seu ADN i entrar de ple als altres regnes mítics del festival per viure una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual d’una forma única i sense precedents.

Més informació i entrades.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Aribau Immersive.

Experimenta la màgia de Tomorrowland com mai abans amb una increïble experiència immersiva i prepara't per ser transportat a The Great Library of Tomorrow. Ubicada al cor de Barcelona, a l’espai Aribau Sala 5 Immersive, els assistents començaran el seu recorregut d'1 hora per un espai de més de 1000m2 amb diverses instal·lacions d'art digital, cosa que els permetrà explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland, captar així el seu ADN i entrar de ple als altres regnes mítics del festival per viure una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual d’una forma única i sense precedents.

Un món de meravelles, art i tecnologia punta conformen una impressionant oferta cultural per a tots els públics, convidant a embarcar-se en una inoblidable aventura i endinsar-se als diferents mons i temàtiques de l'Univers Tomorrowland, des del World of the Great Tree al Realm of Melodia i molt més, dissenyat per l'equip creatiu de renom internacional que està darrere de Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub.

A 'The Great Library of Tomorrow' es defineix el següent pas en la construcció de l'espectre d'entreteniment de Tomorrowland, combinant tecnologies de vanguardia que s'estan utilitzant per primera vegada, i portant l'exposició d'art digital immersiu a un altre nivell.

Espai Aribau Immersive

Adreça:
Carrer d'Aribau, 5
:
Eixample
Barri:
l'Antiga Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Espai Aribau Immersive
Quan
Des de 15/12/2023 al 05/05/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any