‘Tutankamon’

Entrades ja disponibles

Experiència immersiva. Un viatge pels temples, tresors i secrets de l’antic Egipte.

Descobrireu de la mà del Faraó Nen, la història d’una civilització absolutament màgica que us captivarà per la infinitat d’enigmes que cobreixen els deserts i es dilueixen en les aigües del riu Nil. A les sales immersives, interactives i de realitat virtual de l’Ideal us submergiran en el món de Tutankamon com mai haguéssiu imaginat a través d’un espai de més de 2000 m².

A més a més, podreu gaudir d’una nova experiència amb l’estrena d’un nou espai metavers per celebrar el centenari del major descobriment arqueològic de tots els temps: l’accés a la tomba de Tutankamon.

Més informació i entrades.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.
Es venen les entrades a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.

Descobreix, de la mà del Faraó Nen, la història d'una civilització absolutament màgica de la qual hem heretat infinitat d'elements culturals i que, malgrat tot, ens continua captivant pels enigmes que cobreixen les sorres dels seus deserts i es dilueixen a les aigües del poderós riu Nil. Les nostres sales immersives, interactives i de realitat virtual et submergiran al món de Tutankamon com mai ho hauries imaginat a través d'un espai de més de 2000 m².

A més, podràs gaudir d'una nova experiència amb l'estrena d'un nou espai metavers amb motiu de la celebració del centenari del descobriment arqueològic més gran de tots els temps: l'accés a la tomba de Tutankamon


Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Adreça:
Carrer del Doctor Trueta, 196*198
:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
Quan
Des de 15/09/2023 al 15/11/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any