Exposició 'Aigua, una exposició sense filtre'

Horaris

El gest d’obrir l’aixeta i que en ragi aigua potable, per a nosaltres, és una cosa que donem per feta, però per a més de 2.000 milions de persones és un desig impossible. Però es pot fer realitat.

La ciència, la tecnologia, el coneixement i la creativitat tenen moltes respostes efectives per a aquest desafiament.

L’exposició sorgeix en el context de la Dècada Internacional per l’Acció – Aigua per al Desenvolupament Sostenible i en el marc de Objectiu 6 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: Garantir la disponibilitat d’aigua i la gestió sostenible i el sanejament per a tothom el 2030.

Aquesta exposició vol donar veu al dret bàsic a l’aigua potable. En un to proper i positiu, convida a infants i adults a entrar, explorar i descobrir les múltiples facetes de la disponibilitat i l’ús de l’aigua al nostre planeta.

A partir de 29 mòduls expositius es fa una crida a l’acció i compromís individual i col·lectiu per a assegurar un futur amb accés a l’aigua per a totes les persones.. Les 4 àrees temàtiques de l’exposició exploren el contrast entre la vida amb i sense accés a l’aigua. Missatges clau com el concepte de petjada hídrica, la importància d’un sanejament adequat, la creixent rellevància de les mesures eficients de gestió de l’aigua en les ciutats, i el paper crucial en els ecosistemes i la biodiversitat es mostren al llarg de tota l’exposició.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Plaça de Leonardo da Vinci, 4*5
:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Quan
Des de 15/02/2024 al 16/02/2025

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any