‘Art i natura. Un segle de biomorfisme’

Ciència i cultura. S’exposen obres de Picasso, Kandinsky, Miró, Dalí, Le Corbusier, Raoul Hausmann, Dubuffet, Paul Klee o Alvar Aalto, i molts més.

Art i natura. Un segle de biomorfisme reflexiona sobre el passat i el present de la relació entre l’art i la natura, entre la cultura i la ciència.

L’exposició presenta unes vuitanta peces de la col·lecció del Musée National d’Art Moderne – Centre d’Art Georges Pompidou, amb una presència important d’artistes de les últimes dècades que han aportat nous punts de vista compromesos. Pintura, escultura, fotografia, disseny i arquitectura en un recorregut transversal, estructurat en quatre seccions temàtiques: metamorfosi, mimetisme, creació i amenaça.

En una presentació que renuncia a la categorització didàctica o a la cronologia, us endinsareu en l’univers de la natura, que, en l’era digital, sembla que és l’última mostra de puresa i veritat.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CaixaForum Barcelona.

La fascinació per les formes de la natura és tan antiga com l’art. A través d’una col·lecció de peces del Centre Pompidou, aquesta exposició reflexiona sobre el passat i el present de la relació entre l’art i la natura, entre la cultura i la ciència.

En aquesta època, en què, sota el jou de múltiples crisis —climàtica, ecològica i territorial—, la natura, tal com la coneixem, està en perill de desaparèixer, s’imposa la necessitat de reconsiderar els nostres vincles amb el món que ens envolta i del qual depenem.

Aquesta exposició presenta unes vuitanta peces de la col·lecció del Musée National d’Art Moderne – Centre d’Art Georges Pompidou, amb una presència important d’artistes de les últimes dècades que han aportat nous punts de vista compromesos. Pintura, escultura, fotografia, disseny i arquitectura en un recorregut transversal, estructurat en quatre seccions temàtiques: metamorfosi, mimetisme, creació i amenaça. En una presentació que renuncia a la categorització didàctica o a la cronologia, els visitants s’endinsaran en l’univers de la natura, que, en l’era digital, sembla que és l’última mostra de puresa i veritat.

CaixaForum Barcelona

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Barcelona
Quan
Des de 28/09/2023 al 14/01/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any