“Banksy. The Art of Protest”

Exposicions. La mostra sobre Banksy arriba al Museu del Disseny.

Aquesta mostra internacional, després d’haver rebut més d’un milió de visites en la seva gira mundial, arriba a Barcelona per proposar una immersió multisensorial en el misteriós món d’aquest influent artista.

A l’exposició s’hi podran veure un centenar d’obres originals cedides en exclusiva per col·leccions privades internacionals, algunes d’elles inèdites. Les obres aborden temes com la globalització, el consumisme, les guerres, el poder de la política i la religió, la lluita de classes o el canvi climàtic.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.
Es venen les entrades a:
Disseny Hub Barcelona.

BANKSY. The Art of Protest és una gran mostra internacional organitzada per Sold Out que, després d’haver rebut més d’un milió de visites a la seva gira mundial, arriba a Barcelona per proposar una  immersió multisensorial al misteriós món d’aquest influent artista.

A l'exposició es podran veure un  centenar d’obres originals cedides en exclusiva per col·leccions privades internacionals, algunes d’elles inèdites. Les obres aborden temàtiques com la globalització, el consumisme, les guerres, el poder de la política i la religió, la lluita de classes o el canvi climàtic.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 12/11/2021 al 13/03/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any