‘Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso’

A la sala Mauri i sala Meca

Paisatges fotogràfics. Un dietari fotogràfic dels indrets catalans relacionats amb Picasso com Horta de Sant Joan, Gósol, Cadaqués i Barcelona.

Bernard Plossu és un fotògraf de gran reconeixement internacional, Premi Nacional de Fotografia a França. La part més important del seu treball està constituïda per reportatges de viatges.

Admirador de Picasso, Bernard Plossu va seguir els passos del geni pels diferents paratges catalans que va visitar: Horta de Sant Joan, Gósol, Cadaqués i Barcelona, entre d’altres. Així compon una mena de «dietari fotogràfic» pels indrets que en l’actualitat es consideren cabdals en la riquesa artística de Pablo Picasso.

Ho fa amb la tècnica de positivat paper fresson, que dona a les fotografies una textura especial, subtil i sòbria, que l’allunya de la grandiloqüència tot dotant-les d’una plasticitat poètica extraordinària.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.

Bernard Plossu (nascut el 27 de febrer de 1945 a Da Lat, sud de Vietnam) és un fotògraf de gran reconeixement internacional, Premi Nacional de Fotografia a França. La part més important del seu treball està constituïda per reportatges de viatges. Admirador de Picasso, Bernard Plossu va seguir els passos del geni pels diferents paratges catalans que va visitar: Horta de Sant Joan, Gósol, Cadaqués i Barcelona, entre d’altres. Així compon una mena de «dietari fotogràfic» pels indrets que en l’actualitat es consideren cabdals en la riquesa artística de Pablo Picasso. Ho fa amb la tècnica de positivat paper fresson, que dona a les fotografies una textura especial, subtil i sòbria, que l’allunya de la grandiloqüència tot dotant-les d’una plasticitat poètica extraordinària.

Museu Picasso

Adreça:
Carrer de Montcada, 15 - 23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 01/03/2024 al 16/09/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any