Exposició 'Bruce Conner. Llum de la foscor'

Cinema experimental. L'exposició presenta nou obres a tall de selecció representativa del cinema experimental de l'artista.

Bruce Conner és una figura llegendària tant per la seva visió crítica de la història de l’art com per la reputació de ser el pare del videoclip.

En aquesta exposició hi podem veure peces del seu cinema experimental, entre elles Crossroad (Cruïlles) (1976), que incorpora metratge dels primers tests atòmics submarins fets pels Estats Units a l’atol de Bikini, una cinta de 36 minuts sobre l’horror i la sublimitat d’aquest esdeveniment apocalíptic.

Light out of Darkness (Llum de la foscor) fa referència al projecte d’exposició individual del mateix títol que Bruce Conner va elaborar durant els anys vuitanta per al University Art Musem de Berkeley, Califòrnia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Antoni Tàpies.

L'artista nord-americà Bruce Conner és una figura llegendària tant per la seva visió crítica de la història de l’art com per la reputació de ser el pare del videoclip. És un dels artistes més destacats de la segona meitat del segle xx, i fins i tot se l’ha aclamat com a “artista d’artistes”. La seva és una obra política i subversiva que s’expressa en diferents mitjans, fet que el converteix en un artista transversal capaç de transitar per l’assemblage, el dibuix, la pintura, el collage, la fotografia i el cinema.

Fundació Antoni Tàpies

Adreça:
Carrer d'Aragó, 255
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Antoni Tàpies
Quan
Des de 08/10/2022 al 05/03/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any