'Carmen Calvo'

Art. El Picasso mostra l'obra d'una de les artistes visuals més importants del nostre país.

Carmen Calvo (València, 1950) indaga d’una manera crítica, alhora que poètica, en els vestigis del passat i en la memòria del nostre país.

El 1997 va representar Espanya, juntament amb Joan Brossa, a la Biennal de Venècia. Entre les seves exposicions retrospectives, trobem la del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (2002) o la recent gran exposició de l’IVAM (2022). A més, ha creat diverses obres per a espais públics, com ara el sostre de l’escala del palau de Benicarló, seu de les Corts Valencianes (1994). El 2013 li van concedir el Premi Nacional d’Arts Plàstiques.

Aquesta exposició comença amb una petita retrospectiva de l’artista valenciana, seguida d’un conjunt d’obres que Calvo ha creat durant la pandèmia. Clou amb obres fetes expressament per a aquesta proposta i que s’inspiren en l’obra de Picasso.
Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.

Carmen Calvo (València, 1950) és una de les artistes visuals més importants del nostre país. A través de la seva obra, indaga d’una manera crítica, alhora que poètica, en els vestigis del passat i en la memòria del nostre país. Calvo ha dut a terme múltiples exposicions i ha estat objecte d’un gran nombre de reconeixements i encàrrecs públics. Per exemple, l’any 1997 va representar Espanya, juntament amb Joan Brossa, a la Biennal de Venècia. Entre les seves exposicions retrospectives trobem la del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (2002) i la de la sala Kubo Kutxa de Sant Sebastià (2019) i la recent gran exposició que ha preparat l’IVAM (2022). També ha creat diverses obres per a espais públics, com ara el sostre de l’escala del palau de Benicarló, seu de les Corts Valencianes (1994). El 2013 se li va concedir el Premi Nacional d’Arts Plàstiques, el 2014 fou nomenada acadèmica de la Real Academia de Bellas Artes de San Carlos i el seu darrer reconeixement va venir el 2020 en rebre el Premi Julio González.

Aquesta exposició comença amb una petita retrospectiva de l’artista valenciana, seguida d’un conjunt d’obres que Calvo ha creat durant la pandèmia. Clou amb obres fetes expressament per a aquesta proposta i que s’inspiren en l’obra de Picasso.

Museu Picasso

Adreça:
Carrer de Montcada, 15 - 23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 05/05/2023 al 03/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any