“Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica”

Art contemporani. Nova aproximació a la Col·lecció MACBA, amb obres de Lúa Coderch, Ignasi Aballí o Mirtha Dermisache, entre d’altres.

Què passaria si desvinculéssim l’obra del context museogràfic on s’exposa? Quines oportunitats ens oferiria aquest gest per percebre l'obra en ella mateixa, en la seva essència poètica? 

“Preludi. Intenció poètica” trenca el marc institucional per oferir un espai de reflexió, on el concepte i l’experiència "art" es presenten com un principi generador i emancipador.


Horaris

A mitjans de desembre es presenta a la primera planta de l’edifici Meier una nova mostra de la Col·lecció MACBA. A manera de preludi musical, aquesta presentació anticipa el que vindrà més endavant, amb l’obertura del nou edifici del museu i l’oportunitat d’oferir una  nova visió de la Col·lecció. Poètica i política entren en un diàleg que reflexiona sobre les relacions inherents entre l’obra d’art i el seu context, l’obra d’art i els subjectes que l’envolten, l’obra d’art i la cultura material que genera.  Un recorregut a través de casos d’estudi, que incorpora obres d’adquisició recent o que fins ara no s’havien presentat al públic. S’hi podran veure treballs de Lúa Coderch, Ignasi Aballí, Dora García, Mirtha Dermisache, Mar Arza o Concha Jerez, entre d’altres.

Artistes: Lúa CoderchIgnasi AballíDora GarcíaMirtha DermisacheMar ArzaConcha Jerez

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Adreça:
Plaça dels Àngels, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Quan
Des de 14/12/2022 al 30/06/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any