"Criatures submarines. Una aventura al fons del mar"

Exposició. Una exposició perfecta per explorar i conèixer el fons marí sense sortir de Barcelona.

L'arribada de la calor convertirà la Carpa del Poble Espanyol en una aventura immersiva al fons del mar. Sota el títol de "Criatures submarines. Una aventura al fons del mar", Layers of Reality –que treballa en projectes com els de l'IDEAL Centre d'Arts Digitals– i el Poble Espanyol us presenten una experiència única i que s'estrena especialment per a l'ocasió que permetrà explorar i conèixer el fons marí a través d'un viatge on cada participant serà el protagonista.

Fer divulgació de manera divertida sobre les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície fins a les profunditats del Mar Mediterrani i conscienciar sobre la importància de contribuir a la sostenibilitat ambiental són els objectius d'aquesta mostra immersiva.

L'exposició, d'uns 40 minuts de recorregut, comença amb una onada expositiva de les criatures submarines des de la superfície fins al fons abissal. A continuació, es podrà veure una mostra de l'impacte i sostenibilitat del fons marí. L'aventura continua amb una experiència immersiva d'un viatge submarí i finalment hi proposen una acció col·laborativa: dibuixar la vostra criatura submarina preferida i crear un aquari virtual interactiu.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Poble Espanyol de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Poble Espanyol de Barcelona.

L’arribada de la calor convertirà la Carpa del Poble Espanyol en una  aventura immersiva al fons del mar. Sota el títol de  “Criatures submarines. Una aventura al fons del mar”Layers of Reality –que treballa en projectes com els de l’IDEAL Centre d’Arts Digitals–  i el Poble Espanyol us presentem una experiència única i que s’estrena especialment per a l’ocasió que us permetrà explorar i conèixer el fons marí a través d’un viatge on vosaltres mateixos sereu els protagonistes.

Fer divulgació de manera divertida sobre les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície fins les profunditats del Mar Mediterrani i conscienciar sobre la importància de contribuir a la  sostenibilitat ambiental són els objectius d’aquesta mostra immersiva, a més de fer-vos partíceps de tota una aventura submarina mai viscuda!

L'exposició, d'uns 40 minuts de recorregut, comença amb una  onada expositiva de les criatures submarines des de la superfície fins al fons abissal. A continuació, veureu una mostra de l' impacte i sostenibilitat del fons marí. L'aventura continúa amb una  experiència immersiva d'un viatge submarí i finalment us proposem una acció col·laborativa: dibuixeu la vostra criatura submarina preferida i ajudeu-nos a crear un  aquari virtual interactiu!!

Sens dubte, una exposició perfecta per per explorar i conèixer el fons marí sense sortir de Barcelona i que de ben segur us encantarà a petits i grans!

Poble Espanyol de Barcelona

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Poble Espanyol de Barcelona
Quan
Des de 16/07/2021 al 12/10/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any