‘El curs dels esdeveniments. Un atles de la col·lecció Foto Colectania’

Fotografia. La mostra recull una selecció de prop de 160 obres escollides entre les més de 3.000 fotografies d'autors i autores de la península ibèrica de la Col·lecció Foto Colectania.

Entre els 32 autors que podem veure a l’exposició El curs dels esdeveniments. Un atles de la col·lecció Foto Colectania, hi ha grans clàssics com Leopoldo Pomés, Xavier Miserachs, Ramon Masats o Francisco Gómez; fotògrafs de la generació posterior com Pilar Aymerich, Manel Armengol, Cristina Garcia Rodero o Manolo Laguillo; i generacions més recents com Laia Abril, Cristina de Middel o Txema Salvans.

L'exposició s'estructura temàticament en 24 seqüències agrupades en 8 blocs, que recreen una dialèctica entre imatge única i allò que podríem qualificar com un desenvolupament alternatiu dels esdeveniments a partir de seqüències fotogràfiques.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Privada Foto Colectania.

 La mostra recull una selecció de prop de 160 obres escollides entre les més de 3.000 fotografies d'autors i autores de la península ibèrica de la Col·lecció Foto Colectania.

Entre els 32 autors, hi ha grans clàssics com Leopoldo Pomés, Xavier Miserachs, Ramon Masats o Francisco Gómez; fotògrafs de la generació posterior com Pilar Aymerich, Manel Armengol, Cristina Garcia Rodero o Manolo Laguillo; i generacions més recents com Laia Abril, Cristina de Middel o Txema Salvans.

L'exposició, comissariada per Carles Guerra, s'estructura temàticament en 24 seqüències agrupades en 8 blocs, que recreen una dialèctica entre imatge única i allò que podríem qualificar com un desenvolupament alternatiu dels esdeveniments a partir de seqüències fotogràfiques.

Fundació Privada Foto Colectania

Adreça:
Pg Picasso, 14
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Fundació Privada Foto Colectania
Quan
Des de 18/01/2024 al 02/06/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any