“Picasso, la mirada del fotògraf”

Quan juga a ser reporter durant un estiu o quan utilitza la seva imatge com a icona, sense oblidar l’autoretrat inspirat i juganer; Picasso manté sempre una relació complexa i intensa amb la fotografia i els fotògrafs que va deixar entrar en la seva intimitat creativa.

“Picasso, la mirada del fotògraf” mostra la riquesa pluridisciplinària de l’obra picassiana, en la qual l’experimentació és la prioritat, independentment de la tècnica o del suport utilitzats.

L’exposició es basa en els arxius personals de l’artista i presenta més d’un centenar d’impressions fotogràfiques d’època i plaques de vidre inèdites, així com escultures, pintures i dibuixos que dialoguen amb les fotografies.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.


L'exposició "En el nom del pare" explora el llegat artístic i vital de Pablo Picasso des de diferents perspectives, però sempre com un referent ineludible, i s'inscriu en la línia de recerca de la relació d'artistes contemporanis actuals amb l'obra i la figura de Pablo Picasso.

S'hi presentaran obres de diversos artistes que evidencien la seva connexió amb Picasso. Aquesta conjunció té com a objectiu analitzar i celebrar la pervivència de Picasso en l'art d'avui dia. Amb una selecció d'una trentena d'obres, hi seran presents: Cristina Lucas, Daniel García-Andújar, Eulalia Valldosera, Miquel Barceló, Pilar Albarracín, Rogelio López Cuenca i Elo Vega, Santiago Sierra, Tania Berta Judith i la família del cantaor Enrique Morente.

Museu Picasso

Adreça:
C Montcada, 15*23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Del 07/06/2019 al 24/09/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any