Fotosport 2022 | XXVII Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport

Fotografia esportiva. Una selecció de les millors fotografies del concurs Fotosport 2022, un dels certàmens de fotografia esportiva amb més prestigi i trajectòria del món.

En aquesta edició del premi, que se celebra bianualment, s’han presentat 1.537 fotografies de 137 artistes procedents de 28 països.

Per tal de mantenir viva la flama de Fotosport, cada dos anys el museu incorpora al seu fons permanent un tast de les imatges més representatives de cada nova edició.

L’exposició és gratuïta amb l’entrada al museu.

Horaris

La Fundació Barcelona Olímpica, que segueix apostant fort per les expressions artístiques que brinda l’esport, acull aquesta exposició amb una selecció de les millors fotografies del concurs FOTOSPORT 2022, un dels certàmens de fotografia esportiva amb més prestigi i trajectòria del món. En aquesta edició del premi, que se celebra bianualment, s’han presentat 1.537 fotografies de 137 artistes procedents de 28 països. Per tal de mantenir viva la flama de FOTOSPORT, cada dos anys el museu incorpora al seu fons permanent un tast de les imatges més representatives de cada nova edició. Assaboriu-les!

Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona

Adreça:
Avinguda de l'Estadi, 60
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona
Quan
Des de 07/06/2023 al 06/06/2025

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any