‘Geisha/Samurai. Memòries del Japó’

Cultura japonesa. Un recorregut per la cultura japonesa a través de més de 150 obres.

El Palau Martorell acull, per primera vegada, una exposició que no se centra en un únic artista, sinó en tota una cultura. Es tracta del Japó, la seva rica història i tradicions han despertat l'interès d'Occident durant segles. Tant la seva elegància, subtilitat i bellesa com la seva duresa, sacrifici i disciplina, es reflecteixen en les figures de les geishes i els samurais.

Geisha/Samurai. Memòries del Japó compta amb més de 150 obres, incloent-hi xilografies d'època, cal·ligrafies, armadures, kimonos, katanes, objectes de perfumeria, ventalls i netsukes (miniatures), a més d'una selecció de fotografies inèdites.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Martorell.

El Palau Martorell acollirà, per primera vegada, una exposició que no se centra en un únic artista, sinó en tota una cultura. Es tracta del Japó, la seva rica història i tradicions han despertat l'interès d'Occident durant segles. Tant la seva elegància, subtilitat i bellesa com la seva duresa, sacrifici i disciplina, es reflecteixen en les figures de les geishes i els samurais.

Comissariada per Ferran López Alagarda, president de la Federació Espanyola d'Antiquaris, la mostra comptarà amb més de 150 obres, incloent-hi xilografies d'època, cal·ligrafies, armadures, kimonos, katanes, objectes de perfumeria, ventalls i netsukes (miniatures), a més d'una selecció de fotografies inèdites. Aquestes peces estaran distribuïdes en diferents seccions a les dues plantes principals del Palau Martorell. El Palau Martorell tornarà a obrir les seves portes a principis de maig fins al 8 de setembre per presentar aquesta captivadora exposició d'art japonès a Barcelona, rendint així un merescut homenatge a una de les cultures més influents i fascinants del nostre temps. Des de l'arrelat interès pel manga fins a les profundes influències de l'art oriental a Europa, amb especial èmfasi en el modernisme a la mateixa ciutat comtal, aquesta exposició és un homenatge vibrant a la diversitat i la riquesa cultural del Japó.

Palau Martorell

Adreça:
Carrer Ample, 11
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Palau Martorell
Quan
Des de 10/05/2024 al 08/09/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://entradas.palaumartorell.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any