‘Harry Potter: The Exhibition’

Univers Harry Potter. Podreu practicar Quidditch, preparar una poció, replantar una mandràgora o guanyar punts per a la vostra casa de Hogwarts.

L’exposició itinerant més completa mai presentada sobre Harry Potter i tot Wizarding World arriba a Barcelona.

Harry Potter™: The Exhibition celebra les pel·lícules i històries de Harry Potter i de Bèsties fantàstiques, així com l’extensió Wizarding World, incloent-hi Harry Potter i el llegat maleït, a través de bells escenaris que homenatgen els personatges, llocs i criatures creats per J. K. Rowling, tal com apareixen en les pel·lícules i les històries.

Podreu gaudir de manera personalitzada de Wizarding World, descobrint de prop els autèntics accessoris i vestits originals de les pel·lícules de Harry Potter i de Bèsties fantàstiques, en un viatge individualitzat a través d’impressionants entorns màgics en què s’utilitza el disseny d’immersió i una tecnologia mai no experimentada abans en una exposició itinerant.

I mentre aneu explorant les sales, mitjançant polseres RFID, s’enregistraran les interaccions per tal d’oferir-vos experiències úniques vinculades al vostre perfil de visitant.

Més informació.

Horaris

Després del seu pas per Nova York i París, arriba una nova exposició de Harry Potter a Barcelona aquest 2023. La mostra itinerant “Harry Potter: The exhibition” desembarcarà a la ciutat aquesta tardor en el marc de la gira europea. La mostra permetrà els visitants practicar el quidditch, preparar una poció, replantar mandràgora o guanyar punts per a la seva casa de Hogwarts mentre coneixen els secrets que s’amaguen rere les càmeres.

També s’exposen els vestits, l’attrezzo i les imatges de la producció de Broadway ‘Harry Potter i el llegat maleït’. El públic també podrà veure la roba original i els accessoris autèntics mentre fa un recorregut personalitzat per entorns immersius.


Port Vell (Moll de la Barceloneta)

Adreça:
Pla de Miquel Tarradell, 0
:
Ciutat Vella
Barri:
la Barceloneta
Població:
Barcelona
On
Port Vell (Moll de la Barceloneta)
Quan
Des de 17/11/2023 al 07/04/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any