“Hélène Delprat. El souvenir de les batalles perdudes”

Art contemporani. Delprat acaba de rebre el premi de la Fundació Simone i Cino Del Luca per la seva trajectòria.

Hélène Delprat (Amiens, 1957), artista multidisciplinària i inclassificable, de gran actualitat, construeix mons riquíssims i plens de significat.

Les seves obres prenen forma de pintura, escultura, instal·lació i fotografia. En aquestes obres crea tot un imaginari personal i alhora combatiu. També hi trobem referències a Picasso, com és el cas de Je n’aime pas beaucoup Guernica (2016-2019).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.

El Museu Picasso presenta Hélène Delprat. El souvenir de les batalles perdudes. Hélène Delprat (Amiens, 1957), artista multidisciplinària i inclassificable, acaba de rebre el premi de la Fundació Simone i Cino Del Luca a proposta de l’Acadèmia de Belles Arts francesa per la seva trajectòria artística i és una artista contemporània de gran actualitat.

Delprat té molt present qüestions d’identitat i memòria en les seves obres, que prenen forma de pintura, escultura, instal·lació i fotografia. En elles crea tot un imaginari personal i alhora combatiu. I també hi trobem referències a Picasso. L’obra

Je n’aime pas beaucoup Guernica (2016-2019) és una declaració d’intencions, i la imatge de campanya de l’exposició és un dels seus collages tan atrevits i explícits en què veiem Hélène amb una bandera que és també una llança de combat enfront de Picasso, que apareix en barnús.

Hélène Delprat construeix mons imaginaris riquíssims i plens de significat que traspuen la seva individualitat i prenen sentit en la col·lectivitat de l’esfera pública. La seva obra es podrà veure al Museu Picasso fins al 24 de setembre.

Museu Picasso

Adreça:
Carrer de Montcada, 15 - 23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 09/06/2023 al 24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any