'Dalí cibernètic'

Experiència immersiva. Voleu conèixer la ment de Salvador Dalí des d'una perspectiva nova?

Salvador Dalí entra al metavers a través d’un portal interdimensional d’arts digitals situat al centre IDEAL de Barcelona.

El viatge immersiu per la ment de Dalí ens permet descobrir, a través de projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial, com la genialitat de la seva obra és el resultat d’un pensament obert, ambiciós, provocador i també científic.

Dalí cibernètic és un recorregut emocionant per les obres més reconegudes del pintor des d’una perspectiva completament nova.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.
Es venen les entrades a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.

El viatge immersiu per la ment de Salvador Dalí ens permet descobrir com la genialitat de la seva obra és el resultat d’un pensament obert, ambiciós, provocador i també científic. 

DALÍ CIBERNÈTIC és un recorregut emocionant per les seves obres més reconegudes des d’una perspectiva completament nova. L’univers poètic i oníric dalinià es troba amb projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial.

Una experiència immersiva de nova generació sobre els universos paral·lels, la física quàntica, la quarta dimensió, la geometria sagrada o la seqüenciació de l’ADN interpretats per Dalí a través de les obres.

Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Adreça:
Carrer del Doctor Trueta, 196*198
:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
Quan
Des de 19/05/2023 al 23/07/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any