'La imatge humana. Art, identitats i simbolisme'

Art figuratiu. Un viatge a través del temps i de les cultures per un tema universal: com l’ésser humà es representa a si mateix.

La imatge humana. Art, identitats i simbolisme és una mostra per gaudir i reflexionar sobre qüestions absolutament vigents en els nostres dies, com són l’ideal de bellesa, la divinitat o el poder.

Conté més de 150 peces de diverses cultures i èpoques, des d’un crani modelat de fa 11.000 anys, fins a obres audiovisuals contemporànies i obres d'artistes com ara Matisse, Goya, Manet, Tàpies, Dürer, Vanessa Beercroft, Tom Wesselmanni, com a novetat a CaixaForum Barcelona, Genevieve Cadieux.

Més informació i entrades

Horaris

Altres

Se celebra a:
CaixaForum Barcelona.

L’exposició La imatge humana. Art, identitats i simbolisme explora la representació de l’ésser humà al llarg de la història de l’art a través de diferents cultures i èpoques fins a l’actualitat, en el marc d’una nova col·laboració amb el British Museum. La mostra inclou, a més, una selecció d’obres de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”.

A través de més de 150 obres marcadament diverses i h eterogènies , com ara escultures, pintures, filmacions, dibuixos, numismàtica, fotografia, videoinstal·lacions i objectes, l’exposició posa en diàleg per primera vegada els fons del British Museum amb la col·lecció de la Fundació ”la Caixa”.

Obres icòniques de civilitzacions antigues es juxtaposen a altres obres d’art contemporani, cosa que permet generar comparacions transculturals. Entre els artistes, hi figuren noms com Henri Matisse, Goya, Manet, Madrazo, Tàpies, Albrecht Dürer, Christopher Williams, Vanessa Beercroft, Tom Wesselmann i, com a novetat a CaixaForum Barcelona, Genevieve Cadieux .

CaixaForum Barcelona

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Barcelona
Quan
Des de 05/07/2023 al 22/10/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any