A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

“La màquina Magritte"

Exposicions. La sorprenent obra de l'artista surrealista belga juga amb la lògica visual i posa en dubte la nostra percepció.

“La màquina Magritte” és una exposició monogràfica dedicada a l’obra de René Magritte, (Lessines, 1898 - Brussel·les, 1967), el cèlebre artista belga surrealista del segle XX. La retrospectiva n’explora l’obra, sorprenent i atractiva, que es caracteritza per jugar amb la lògica visual i posar en dubte les nostres categories perceptives.

És la primera exposició de René Magritte que es duu a terme a Espanya des del 1989. Aplega prop de 65 pintures procedents de museus i col·leccions d’arreu del món, juntament amb una selecció de fotografies i de pel·lícules casolanes fetes i filmades per l’artista.

Horaris

Una retrospectiva dedicada a l’artista surrealista belga que explora la seva sorprenent i atractiva obra, que es caracteritza per jugar amb la lògica visual i posar en dubte les nostres categories perceptives.

És la primera exposició de René Magritte que es du a terme a l’Estat espanyol des de 1989 i aplega una selecció de pintures procedents de museus i col·leccions d’arreu del món.

“La Màquina Magritte” és una exposició monogràfica dedicada a l’obra de René Magritte, (Lessines, 1898 – Brussel·les, 1967) el cèlebre artista belga del segle xx. La mostra aplega prop de 65 pintures procedents de museus i col·leccions de diversos països, juntament amb una selecció de fotografies i de pel·lícules casolanes fetes i filmades per l’artista. Serà la primera mostra de Magritte a Espanya després de més de vint anys.

El 1950, en col·laboració amb alguns amics, Magritte va escriure el prospecte La Manufacture de Poésie, un catàleg de productes imaginaris entre els que destaca la “Màquina Universal per fer quadres”. Aquesta màquina faria possible compondre de manera pràctica una quantitat il·limitada de quadres pensants. L’exposició parteix de la hipòtesi que la Màquina Magritte existeix i que consta de diversos dispositius interconnectats que corresponen a conceptes recurrents en l’obra de l’artista, com ara el mimetisme i la megalomania.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Centre Social i Cultural
Quan
Des de 25/02/2022 al 06/06/2022

Web

Web venda d'entrades:
https://caixaforum.org

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any