“La vaga de La Canadenca”

La vaga de La Canadenca (febrer i març del 1919) és un d’aquells esdeveniments que queden en la memòria col·lectiva com la representació d’un gran triomf. La conquesta de la jornada de vuit hores gràcies a aquesta important vaga és un símbol dels drets laborals que va aconseguir la classe obrera.

Cent anys després dels fets, aquesta exposició fa ressaltar el paper de Catalunya en la consecució d’aquesta fita. La mostra proposa una passejada per endinsar-se en aquesta època a través de les filmacions i les imatges de fotoperiodistes i d’humoristes gràfics que s’hi exposen. Els documents originals i el testimoni dels protagonistes permeten entendre millor la mobilització i conèixer-ne de prop les etapes.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu d'Història de Catalunya.
Organitzat per:
Museu d'Història de Catalunya.


La vaga de La Canadenca és un d'aquells esdeveniments que queden en la memòria col·lectiva com la representació d'un gran triomf. La conquesta de la jornada de 8 hores és un símbol dels drets laborals aconseguits per la classe obrera. Al cap de cent anys dels fets, aquesta exposició ressalta el paper de Catalunya en la consecució d'aquesta fita. Et proposem una passejada per endinsar-te a l'època a través de les filmacions i les imatges de fotoperiodistes i d'humoristes gràfics que s'hi exposen. Els documents originals i el testimoni dels seus protagonistes et permetran entendre millor i conèixer de prop cada etapa de la mobilització.

Museu d'Història de Catalunya

Adreça:
Pl Pau Vila, 3
:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Museu d'Història de Catalunya
Quan
Del 22/11/2019 al 19/04/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any