Mark Tennant

Pintura. L’exposició celebra la diversitat de l'art figuratiu contemporani.

Mark Tennant emergeix com un mestre contemporani que desafia les tendències dominants. Tot i el seu arrelament a tècniques tradicionals, l’artista aconsegueix sorprendre'ns amb algunes de les obres més intrigants i rellevants de la cultura urbana actual.

Les seves pintures, compostes amb àmlies brotxades i audaces zones de color, evoquen reminiscències de l'impressionisme i capturen l'essència del moviment de les avantguardes del segle XX. Lluny de buscar el realisme, Tennant s'endinsa en la transmissió d'emocions implícites en colors i formes, il·luminant retrats captivadors de la joventut urbana contemporània.

Aquesta exposició ens convida a submergir-nos en el contrast entre el clàssic i el contemporani, desafiant la noció que només les corrents artístiques modernes poden explorar la riquesa de la cultura urbana.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Europeu d'Art Modern.

Mark Tennant, format en institucions venerables com el Mayland Institute College of Art de Baltimore i la New York Academy of Art, emergeix com un mestre contemporani que desafia les tendències dominants. La seva destacada carrera inclou un període com a director del Grau de Pintura a la Academia de Arte de la Universitat de San Francisco, i les seves obres han estat exposades en llocs tan prestigiosos com el Salon d’Automne de París.

Tot i la seva arrelament a tècniques tradicionals, Tennant aconsegueix sorprendre'ns amb algunes de les obres més intrigants i rellevants de la cultura urbana actual. Les seves pintures, compostes amb amplis brotades i audaces zones de color, evocan reminiscències de l'impressionisme i capturen l'essència del moviment de les avantguardies del segle XX. Lluny de buscar el realisme, Tennant s'endinsa en la transmissió d'emo- cions implícites en colors i formes, il·luminant retrats captivadors de la joventut urbana contemporània.

Aquesta exposició ens convida a submergir-nos en el contrast entre el clàssic i el contemporani, desafiant la noció que només les corrents artístiques modernes poden explorar la riquesa de la cultura urbana. Descobrim junts com la mestria de Tennant, arrelada en la història de l'art, il·lumina noves perspectives sobre la vida a la ciutat.

Museu Europeu d'Art Modern

Adreça:
Carrer de la Barra de Ferro, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Europeu d'Art Modern
Quan
Des de 18/01/2024 al 12/05/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any