Miralda i Elle

Fotografia de moda. La mostra presenta la producció fotogràfica que Miralda va fer per a la revista ‘Elle’ entre el 1964 i el 1971, mentre vivia a París.

Es tracta d’unes obres que s’han mantingut pràcticament inèdites fins fa ben poc i que l’artista va fer de manera paral·lela a les seves performances i les seves peces objectuals.

Una de les principals aportacions de Miralda al camp de la fotografia sobre moda ha estat substituir l’estudi pel carrer. Un altre aspecte innovador és la interpretació que fa de l’alta costura, ja que en lloc de reforçar l’exclusivitat dels dissenys característics de les grans cases franceses, els vincula a elements del paisatge parisenc poc fotogènics, a vies de circulació, a mercats sense pedigrí i a zones de la perifèria industrial.

Twiggy, la icònica i primera supermodel, protagonitza el reportatge més destacat dels que s’ensenyen a l’exposició. Al costat d’aquest, es mostren conjunts de negatius que donen fe del procés selectiu a partir del qual es tria una única fotografia que llavors serà inclosa a la revista publicada.

Trobareu més informació sobre l’exposició al web de La Virreina Centre de la Imatge.

Horaris

Aquesta mostra presenta la producció fotogràfica que Miralda (Terrassa, 1942) va dur a terme per a la revista ELLE entre el 1964 i el 1971, mentre vivia a París. Es tracta d’unes obres que s’han mantingut pràcticament inèdites fins fa ben poc, i que l’artista va fer de manera paral•lela a les seves performances i les seves peces objectuals.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Des de 22/06/2023 al 01/10/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any