“Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya"

Es celebra a la Sala 3

Exposicions. Descobriu l’obra dels estudis catalans en un espai interactiu.

El Palau Robert acull la primera gran exposició dedicada a la indústria del videojoc a Catalunya. Amb el títol “Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya”, la mostra realça tots els satèl·lits que giren al voltant de l’univers videojoc, com ho són l’entreteniment, la creació artística, l’economia i les finances, els estudis universitaris i els cicles formatius, la indústria, la tecnologia, entre tants altres.

Per tal d’aconseguir-ho, l’exposició convida als visitants a submergir-se en aquest món a través d’instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs. Un d’ells, un vídeo immersiu creat expressament per a l’ocasió que introdueix els visitants dins dels mateixos videojocs.

La mostra va dirigida a tota mena de públic, és a dir, tant a aficionats com a totes aquelles persones que mai han tingut contacte amb el mitjà interactiu. L’entrada és gratuïta.

Horaris

Descobreix l'obra dels estudis catalans en un espai interactiu.

A Catalunya s'ha consolidat una de les indústries del videojoc més importants d'Europa. "Nova Pantalla" mostra el procés creatiu d'una gran varietat de professionals i l'activitat d'una comunitat vibrant. Explora un recorregut que trenca tòpics i convida el visitant a submergir-se en l'obra dels creadors catalans.

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

Adreça:
Pg Gràcia, 107
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Quan
Des de 07/04/2022 al 04/09/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any