Els enigmes i misteris de Gaudí

Nou accés: Pla de la Seu, 7

L’exposició “Passejant amb Gaudí” us mostrarà la figura d’Antoni Gaudí com no l’heu vist mai.  L’espai The Gaudí Exhibition Center del Museu Diocesà de Barcelona us permet entrar al món Gaudí amb peces originals però també amb creacions digitals de tot tipus: realitat augmentada, aplicacions per a dispositius mòbils o projeccions.

L’exposició està dividida en 4 àmbits temàtics: les influències de Gaudí, els mons de Gaudí, les obres mestres i el llegat. Hi ha servei d’audioguia per no perdre-se’n cap detall.

Horaris


L´exposició mostra detalls de moltes de les seves obres més recognoscibles com la Colònia Güell, el Park Güell o la Sagrada Família, així com dels seus processos a l´hora de treballar i la seva particular manera de crear i fins i tot les singulars maquetes a través de les quals concebia les seves obres (maquetes estereoestàtiques ideades per visualitzar en tres dimensions, que van comportar nous descobriments en els àmbits de les formes i les estructures arquitectòniques).

Al final del recorregut es pot veure l´homenatge que van fer al geni artistes de la talla de Picasso, Miro i Dalí i rellevants arquitectes com Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, la Bauhaus, Norman Foster, Jean Nouvel i Isozaki, entre molts d´altres. Aquests homenatges ens permeten descobrir la influència determinant que ha exercit el principal representant del modernisme català en l´art i en l´arquitectura moderna i contemporània.

Inclou l'audioguia, disponible en català, castellà, anglès, francès, italià i coreà. La durada de la visita és d'aproximadament una hora.

Museu Diocesà de Barcelona. The Gaudí Exhibition Center

Adreça:
Av Catedral, 4
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Museu Diocesà de Barcelona. The Gaudí Exhibition Center
Quan
Acte permanent

Web

Web venda d'entrades:
www.gaudiexhibitioncenter.com/ca

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any