Exposició 'Passió d'antic. Donació Esteve Estival'

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu d'Arqueologia de Catalunya.

L’exposició Passió d’antic. Esteve Estival presenta una acurada tria d’un total de 143 objectes arqueològics donats per la família del senyor Estival i que ara s’exposaran el Museu d’Arqueologia de Catalunya.

La mostra, de naturalesa molt especial, compta amb peces singulars que van des del segon mil·lenni aC fins al segle XVI dC i abasten una àmplia procedència: prehistòria i protohistòria, món romà, tardoantiguitat i visigots, i món islàmic i medieval. Petits objectes plens de vida, que el MAC ha restaurat i incorporat a la seva col·lecció.

Es tracta d’una col·lecció d’exemplars metàl·lics -de ferro, bronze, coure o plom- de funcionalitats molt diverses, com ara arnesos de cavall, creus i talismans o revestiments decoratius. 

El MAC vol agrair la generositat i el compromís amb el patrimoni i la cultura del col·leccionista igualadí Esteve Estival i la seva família, la cultura i el país, que s’ha materialitzat en aquesta exposició. Donacions com la present són vitals per l'enriquiment cultural i social tant del museu com del públic, i permeten conservar i difondre millor el patrimoni de les col·leccions, mantenint viva la seva memòria. 

Comissariada per l'arqueòloga i museòloga Àngels Casanovas.

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Adreça:
Passeig de Santa Madrona, 39*41
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Museu d'Arqueologia de Catalunya
Quan
Des de 29/02/2024 al 02/06/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any