Exposició 'Picasso, la mirada del fotògraf'

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.


L'exposició 'Picasso, la mirada del fotògraf' proposa una immersió en l´univers de Pablo Picasso a través de la fotografia, un mode d´expressió múltiple, ja que produeix imatges tan diverses que porten en elles totes les facetes d´un creador que és alhora autor, model, testimoni i espectador de la seva obra i de la seva vida.

La mirada és un «ull» extern que captura allò que altres no veuen, però també la visió de l´artista sobre la seva pròpia imatge i la seva pràctica artística.

Aquest passeig fotogràfic de taller en taller intenta mostrar la riquesa pluridisciplinària de l´obra picassiana, en què l´experimentació és la prioritat, amb independència de la tècnica i el suport utilitzats.

Des de quan juga a ser reporter durant un estiu fins a la utilització de la seva imatge com a icona, passant per l´autoretrat inspirat i juganer, Picasso manté sempre una relació complexa i intensa amb la fotografia i els fotògrafs que va deixar entrar en la seva intimitat creativa.

En aquesta exposició, basada en els considerables arxius personals de l´artista, es presenten més d´un centenar d´impressions fotogràfiques d´època i plaques de vidre inèdites. El recorregut es compon de seccions cronològiques i enfocaments temàtics que inclouen obres importants i insòlites: escultures, pintures i dibuixos en diàleg amb les fotografies.

Museu Picasso

Adreça:
C Montcada, 15*23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Del 07/06/2019 al 24/09/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any