Premis ADI 2024

Innovació i disseny. La mostra reivindica l’objecte com a eina de coneixement i la filosofia com a disciplina imprescindible per al correcte exercici del disseny.

La mostra dels Premis ADI 2024 recull els productes seleccionats i guanyadors d’aquests guardons en l’edició actual, que integra objectes dissenyats durant els darrers dos anys.

L’exposició contempla tres àmbits que es complementen, i que abasten el món professional, amb els Premis Delta, que distingeixen el treball de dissenyadors i empreses fabricants; el món acadèmic, on les Medalles ADI recullen una selecció dels projectes de final de Grau o de Màster dels joves estudiants; i l’àmbit cultural, amb els Premis ADI Cultura, que promouen el reconeixement públic d’aquells projectes que han ajudat al foment i l’actualització social i conceptual del disseny industrial.

La mostra s’organitza a partir d’una sèrie d’itineraris que vinculen els objectes a conceptes, entre els quals: gest i mediació, vàlua, utilitat, identitat, poder, bellesa, privilegi, oferiment, vulnerabilitat o hipocresia.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.
Organitzat per:
Associació Disseny Industrial.

Exposició que recull els productes seleccionats i guanyadors d’aquests guardons en l’edició actual, que integra objectes dissenyats durant els darrers dos anys. L’exposició contempla tres àmbits que es complementen, i que abasten el món professional, amb els Premis Delta, que distingeixen el treball de dissenyadors i empreses fabricants; el món acadèmic, on les Medalles ADI recolliran una selecció dels projectes de final de Grau o de Màster dels joves estudiants; i l’àmbit cultural, amb els Premis ADI Cultura, que promouen el reconeixement públic d’aquells projectes que han ajudat al foment i l’actualització social i conceptual del disseny industrial.

Amb l’objectiu de reivindicar l’objecte com a eina de coneixement i la filosofia com a disciplina imprescindible per al correcte exercici del disseny, la mostra s’organitza a partir d’una sèrie d’itineraris que vinculen els objectes a conceptes, entre els quals: gest i mediació, vàlua, utilitat, identitat, poder, bellesa, privilegi, oferiment, vulnerabilitat o hipocresia. D’aquesta manera l’exposició passa de ser un simple recull i mostra de productes com s’havia fet fins ara, a construir un nou relat a l’hora de visualitzar un discurs i una reflexió relativa als objectes que ens envolten cada dia.

L’objectiu de l’exposició és fer més inclusiu i obert el sentit dels Premis ADI que, de per sí, ja constitueixen un mapa de l’estat del disseny al nostre país, i mostrar als ciutadans la bona praxi de la professió i de la indústria a través de la materialització d’objectes que aporten valor a les persones, alhora que tenen cura de l’entorn.

Comissariat: Un comitè d’experts professionals en l’àmbit del disseny industrial és l’encarregat de fer la selecció de productes en les diferents categories que es poden veure a la exposició «Premis ADI 2024». D’entre tots els projectes presentats als premis se seleccionen aproximadament 150, i d’entre aquests, un jurat internacional n’escull els guanyadors.


Fotografia d'Anna Mas

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 31/05/2024 al 25/08/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any