“Robots. Els humans i les màquines”

Avui les màquines ens envolten i fins i tot són dins nostre. Ens hi arribarem a fusionar? Serem cíborgs en el futur? L’exposició “Robots. Els humans i les màquines” explica una història que va començar fa molt de temps, quan els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques.

A mesura que la nostra civilització s’ha anat desenvolupant, hem creat màquines de tota mena que ens han permès fer tasques que abans eren impensables. I en aquest procés sempre ens ha rondat una idea: arribarem a crear un ésser humà artificial?

En les sessions cinèfiles de les CosmoNits es projectaran pel·lícules relacionades amb aquest tema. Les properes són El jovencito Frankenstein (26 de juliol) i WALL-E (2 d’agost).

Hi ha la possibilitat de fer visites guiades a l’exposició.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.
Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.


L'exposició "Robots. Els humans i les màquines" explica una història que va començar fa molt de temps. Des que els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques, els humans hem anat desenvolupat màquines de tota mena que ens han permès dur a terme tasques abans impensables. I des de fa temps, una idea ens ronda: crear un ésser humà artificial, un somni que sempre ha captivat la nostra imaginació.

Avui, les màquines ens envolten i fins i tot són dins nostre. Ens arribarem a fusionar mai amb elles? Serem cíborgs en el futur? Compartirem el món amb robots que s'assemblin a nosaltres en el més mínim detall? Més que predir què passarà exactament, l'exposició "Robots. Els humans i les màquines" reflexiona sobre una emocionant relació que no sabem fins on arribarà.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Del 13/07/2018 al 13/01/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any