‘Som aquí! Les dones en el disseny. 1900 – Avui’

Disseny. Un estudi crític dels èxits i les condicions de treball de les dones dissenyadores durant el segle passat.

Som aquí! Les dones en el disseny. 1900 – Avui presenta objectes creats per protagonistes femenines en diferents àmbits del disseny que van des del moble, l'interiorisme, el disseny gràfic i la il·luminació fins al tèxtil, la ceràmica i la joieria. Entre les dissenyadores que s'hi inclouen hi ha Charlotte Perriand, Gae Aulenti, Lina Bo Bardi o Eileen Gray.

L'exposició és una producció del Vitra Design Museum de Weil am Rhein (Alemanya) i arriba al Museu del Disseny amb una ampliació centrada en el disseny espanyol. La mostra a Barcelona inclou el resultat d'una investigació duta a terme des del Museu del Disseny. Es dedica un àmbit a les dissenyadores pioneres de les dècades dels anys 1960, 1970 i 1980 amb una seixantena de noms. També s'incorpora un àmbit que planteja el disseny per a les dones, amb peces contemporànies.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
DHub Disseny Hub Barcelona.

Som aquí! Les dones en el disseny, 1900 - avui oferirà un estudi crític dels  èxits i les condicions de treball  de les dones dissenyadores durant el segle passat.

La mostra presentarà  objectes creats per protagonistes femenines en diferents àmbits del disseny que van des del moble, l'interiorisme, el disseny gràfic i la il·luminació fins al tèxtil, la ceràmica i la joieria. Entre les dissenyadores que s'hi inclouran hi ha Charlotte Perriand, Gae Aulenti, Lina Bo Bardi o Eileen Gray. L'exposició és una producció del  Vitra Design Museum de Weil am Rhein (Alemanya) i arribarà al Disseny Hub Barcelona amb una  ampliació centrada en el disseny espanyol. La mostra a Barcelona  inclourà el resultat d'una investigació duta a terme des del departament de col·leccions. Es dedicarà un àmbit a les dissenyadores pioneres de les dècades dels anys 1960, 1970 i 1980 amb una seixantena de noms. També s'incorpora un àmbit que planteja  el disseny per a les dones, amb peces contemporànies.

DHub Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
DHub Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 05/10/2023 al 07/01/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any