Space Discovery – The Exhibition

Cosmonàutica. Una aventura que us embarcarà en la història dels vols espacials tripulats, des dels seus inicis fins a les missions que s'estan duent a terme en l'actualitat.

Space Discovery – The Exhibition, creada en col·laboració amb la NASA estatunidenca, el museu i el centre educatiu Cosmosphere juntament amb experts d'Eslovàquia i de la República Txeca, us guiarà a través de la història dels vols tripulats.

Durant la visita podreu veure centenars d'objectes originals dels Estats Units i Rússia que han viatjat a l'espai, una col·lecció única de vestits espacials i maquetes realistes de naus espacials, transbordadors o coets.

També hi trobareu un recorregut educatiu per a nens, que amenitzarà la visita als més petits.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espacio Inmersa.

Space Discovery arriba a Barcelona!

El nou espai Immersa de Barcelona acollirà, a partir del proper 28 de setembre del 2023, Space Discovery – The Exhibition, la major exhibició itinerant sobre cosmonàutica i viatges de l'home a l'espai. En col·laboració amb la NASA i el museu i centre educatiu espacial nord-americà Cosmosphere i especialistes científics de la República Txeca s'ha creat aquesta imponent exposició itinerant sobre la carrera espacial entre els Estats Units i Rússia.

Al llarg de milers de metres quadrats, Space Discovery oferirà als visitants l'oportunitat de veure centenars d'objectes reals que han fet el viatge més enllà de l'òrbita terrestre. A més, especialment pensat per a escoles i tota la família, hi haurà un programa d´entrenament espacial per a astronautes més petits de la casa.

L'exposició portarà el públic a través de la història dels vols espacials tripulats, des dels orígens fins a les missions actuals. L'exposició inclou centenars d'objectes originals dels Estats Units i Rússia que han estat a l'espai, una col·lecció única de vestits espacials i models reals de naus espacials, transbordadors espacials i coets.

Espacio Inmersa

Adreça:
Carrer de Llull, 113 - 119
:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Espacio Inmersa
Quan
Des de 28/09/2023 al 07/01/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any