“Tàpies als 30”

Exposicions. Obres del període de maduresa del pintor, algunes de mai vistes pel públic.

“Tàpies als 30” mostra les obres que el pintor va fer entre el 1953 i el 1963, l’època de la seva trentena. En aquest període, Tàpies va assolir la maduresa del seu art i va crear les anomenades pintures matèriques, un estil en què feia predominar els colors terrosos i grisos i que el va situar en una posició important dins les avantguardes espanyoles i internacionals.

Les peces procedeixen del fons de la Fundació, així com de la família de Tàpies i de col·leccions privades, i per això serà una gran oportunitat per gaudir d’obres mai vistes pel públic. Aniran acompanyades de documentació de l’època, que situaran les obres de Tàpies en el marc històric del seu moment.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu.

Vol ensenyar les obres que aquest pintor va fer entre el 1953 i el 1963, l'època de la seva trentena. Aquest va ser el període de la trajectòria artística de Tàpies en què va assolir la maduresa del seu art i va crear les anomenades pintures matèriques, un estil de pintura en què feia predominar els colors terrosos i grisos i que el va situar en una posició important dins les avantguardes espanyoles i internacionals.

Les peces procedeixen del fons de la Fundació, així com de la família de Tàpies i de col·leccions privades, i per això serà una gran oportunitat per gaudir d´obres mai vistes pel públic. Aniran totes acompanyades de documentació de l'època per poder incloure les obres de Tàpies en el marc històric del seu moment.

Fundació Antoni Tàpies - Museu

Adreça:
C Aragó, 255
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Antoni Tàpies - Museu
Quan
Des de 03/10/2020 al 06/06/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any