“Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge”

Exposicions. El Palau Robert de Barcelona dedica una exposició a la companyia Tricicle, amb els seus quaranta anys de recorregut.

Els Tricicle van estar quaranta anys regalant alegries, somriures i rialles a tot escenari on feien parada. L’any passat van acomiadar-se del públic, donant per acabada la seva trajectòria, amb l’últim espectacle, Hits . Junts van sumar més de sis mil representacions i més de quatre-cents teatres visitats, a vint països d’arreu del món. I el Palau Robert en vol deixar constància.

El centre presenta una mostra dedicada íntegrament a la companyia, que recorda tots els moments de disbauxa del grup, a més d’actuar com a vehicle informador de la trajectòria dels Tricicle. Comissariada per l’arquitecte Juli Capella, l’exposició es distribueix en sis sales amb documentació tant reflexiva com humorística que farà que el públic conegui millor que mai el camí de la companyia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala d'Exposicions.

Des de principis del mes de maig i fins a primers d’octubre, el Palau Robert de Barcelona serà el centre neuràlgic de l’humor intel·ligent made in Catalunya. Una gran exposició dedicada íntegrament a la companyia Tricicle i als seus quaranta anys d’activitat proporcionarà alegries, somriures i rialles al visitant, més necessaris que mai en temps de pandèmia, però també apunts d’informació, de reflexió i de coneixement entorn d’un dels principals grups de l’escena catalana i internacional contemporànies.

La mostra, comissariada per l’arquitecte Juli Capella, l’organitza el Palau Robert, adscrit a la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura i la col·laboració de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i la Societat General d’Autors - Fundació SGAE.

La companyia Tricicle es va fundar el 1979 a Barcelona. Des de llavors ha desenvolupat una intensa i qualificada carrera professional que es va perllongar fins a l’any 2020, quan els seus membres van decidir acomiadar-se del públic i donar per acabada la seva trajectòria com a grup. El seu últim espectacle,  Hits, recollia els principals esquetxos dels diferents espectacles que havien creat al llarg de la seva carrera, i es donaven unes “vacances indefinides” com a Tricicle. En tot i per tot, i parlant únicament de les obres teatrals, més de 6.000 representacions i més de 400 teatres visitats a 20 països d’arreu del món. Ara és, doncs, un bon moment per fer una revisió i balanç de la seva aportació al món escènic dins la cultura catalana, espanyola i internacional. I és, també, l’oportunitat de donar les gràcies a tan singular grup teatral per totes les meravelloses estones que ens ha brindat el seu enginy.


Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions

Adreça:
Pg Gràcia, 107
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions
Quan
Des de 04/05/2021 al 03/10/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any