‘Marc Chagall. El color dels somnis’

Pintura. Una bona oportunitat per submergir-vos en l’univers del pintor i descobrir vint-i-cinc peces que no s’han vist fins ara a Espanya.

L’exposició Marc Chagall, El color dels somnis presenta una acurada selecció de cent vuitanta-una obres que recorren de manera exhaustiva la trajectòria artística de Chagall, un artista amb un estil distintiu i inclassificable.

La mostra és un recorregut de 50 anys de l’obra del pintor i s’ha estructurat amb apartats dedicats als grans temes que van interpel·lar-lo i preocupar-lo: els ritus i les tradicions russes i jueves que viu en la seva infància. També a la seva profunda espiritualitat, de la qual neixen creacions de gran intensitat, i en destaquen les obres al voltant de la Bíblia i l'Èxode. Hi haurà espai per a la literatura, fonamental a la seva vida, així com la seva relació amb escriptors i editors, o els seus treballs com a il·lustrador de textos. Sense oblidar la fascinació pel circ i el seu amor a París, la ciutat que el va acollir.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Martorell.

Palau Martorell acull novament una exposició d'un gran mestre, aquesta tardor podreu gaudir de Marc Chagall, El color dels somnis.

Marc Chagall. El color dels somnis dedica apartats a tots els grans temes que preocupen l'artista: els ritus i les tradicions russes i jueves que viu en la seva infància. També a la seva profunda espiritualitat, de la qual neixen creacions de gran intensitat, i en destaquen les obres al voltant de la Bíblia i l'Èxode. Hi haurà espai per a la literatura, fonamental a la seva vida, així com la seva relació amb escriptors i editors, o els seus treballs com a il·lustrador de textos. Sense oblidar la fascinació pel circ i el seu amor a París, la ciutat que el va acollir. I és clar, l'amor, que per a Chagall era el sentiment que dóna sentit a la vida ia l'art.

Palau Martorell

Adreça:
Carrer Ample, 11
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Palau Martorell
Quan
Des de 31/10/2023 al 24/03/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://entradas.palaumartorell.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any