Festa "38è aniversari Studio 54"

Canvi de data pel 3 de novembre. Les entrades comprades pel 4 de novembre passen a ser automàticament vàlides per aquesta nova data.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


Important: L'aniversari de Studio54 previst pel diumenge 4 de novembre de 18 h a 21 h ha canviat de data al dissabte 3 de novembre de 22 h a 2 h. Les entrades adquirides pel 4 de novembre passen a ser automàticament vàlides pel 3 de novembre. En cas que desitgin la devolució de l'import de les seves entrades, poden contactar ambla sala Barts abans del 25 d'octubre.

Encara que sembli mentida han passat tots aquests anys i el nostre esperit i passió pel Studio 54 de Barcelona segueix tan vius i frescos com el primer dia que vam trepitjar aquell temple.

Una cop més, i per tercer any consecutiu, tenim el privilegi i el plaer de tornar a la seva pista de ball, endinsar-nos en els secrets que amaguen les seves parets i embolcallar-nos amb la seva música.

El 4 de Novembre de 2018 tornarem a viure la veritable màgia dels 80 com sempre de la mà del seu Dj resident Raúl Orellana, l'emblemàtic Light Jockey Alex Turner i la resta de l'equip de Studio com Luiggi, Toni o Carlotta....

Una vegada més a la Sala Barts.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
03/11/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.barts.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any