Festa del Fitnes 2023

Classe magistral. Una proposta esportiva, lúdica i inclusiva a l’aire lliure, oberta a tota la ciutadania.

La Festa del Fitnes és un esdeveniment esportiu obert a tothom que se celebra cada any en el marc de les  festes de la Mercè i que us proposa una classe magistral de fitnes a l’aire lliure.

Enguany se celebra el diumenge 24 de setembre, a les 10 h, al Moll de la Fusta.

La Festa del Fitnes consta d’una classe dirigida d’intensitat suau amb una durada de 45 minuts i d’activitats d’animació i escalfament previs de 30 minuts addicionals.

La participació és gratuïta, amb inscripció prèvia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Moll de la Fusta.
Organitzat per:
Institut Barcelona Esports.

El proper 24 de setembre torna la Festa del Fitnes, que aquest any arriba a la desena edició. És un esdeveniment esportiu obert a tota la ciutadania que us convida a una classe magistral de fitnes a l'aire lliure.

En el marc de les Festes de la Mercè, molts dels centres esportius de la ciutat, públics i privats, s’uniran un any més per impartir, mitjançant un grup de monitors i monitores, coreografies de fitnes al ritme de la música. En col·laboració amb el Programa Barcelona Esport Inclou, es dissenyen coreografies inclusives que garanteixen que les persones amb mobilitat reduïda puguin practicar qualsevol dels exercicis proposats.

La Festa del Fitnes està oberta a tota la ciutadania, però és obligatori fer la inscripció prèvia, que és totalment gratuïta.

L'organitza l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) en col·laboració amb molts centres i clubs de la ciutat.

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll de Bosch i Alsina, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any