Llum BCN. Festival d’Arts Lumíniques

Art i llum. Tres nits per gaudir de les intervencions dels millors artistes lumínics de l’escena nacional i internacional.

En la nova edició de Llum BCN hi haurà reflexions sobre les crisis energètica i climàtica a través de propostes energèticament autosuficients com ara Another Moon, del col·lectiu coreà Kimchi and Chips, una segona lluna que flotarà sobre el parc Central del Poblenou dibuixada per làsers alimentats amb energia solar. O la de l’holandès Thijs Biersteker, We Harvest Wind, una escultura cinètica interactiva activada per forces eòliques.

L’aire que flota sobre Barcelona serà l’escenari de projectes com Atmospheric Lighthouse, una visualització en temps real de tot allò invisible que conté l’atmosfera de la ciutat i que convertirà la pell de la Torre Glòries en una gran banderola. Al DHUB, Abel Korinsky i Orhan aib” Kavrakoğlu presentaran Call Out, una gran matriu de llum que traçarà el rastre dels satèl·lits que en aquell mateix moment travessin el cel de Barcelona.

Per primera vegada en el festival Llum BCN hi participen noms ascendents, com el dissenyador d’il·luminació Nick Verstand, amb la seva escultura reactiva *Anima*, o els francesos Colectif Coin, amb una intervenció cinètica a gran escala al campus de la Universitat Pompeu Fabra.

Consulteu-ne la programació completa aquí.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Diversos carrers de Poblenou

Adreça:
Avinguda Diagonal, 130 - 130X
:
Sant Martí
Barri:
Provençals del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Diversos carrers de Poblenou
Quan
Des de 03/02/2023 al 05/02/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any