Festival Internacional de l’Habitatge Social (ISHF)

Habitatge social. Kim Van Sparrentak, Barbara Steenbergen, Shane Phillips, Adrianne Todman i Tatiana Rojas encapçalen la llista de ponents.

El congrés internacional de l’habitatge social més important d’Europa tindrà lloc del 7 al 9 de juny al Palau de Congressos de Barcelona amb l’objectiu de fomentar el debat sobre les polítiques públiques d’habitatge.

El programa inclou més de 50 ponents de prestigi reconegut i 150 entitats col·laboradores.

Destaquen Kim Van Sparrentak, europarlamentària i defensora de l’habitatge assequible; Barbara Steenbergen, membre de la junta directiva de la International Union of Tenants (IUT); Shane Phillips, director de projectes d’Habitatge de l’UCLA Lewis Center Housing Initiative; Adrianne Todman, sotssecretària del Departament d’Habitatge i Desenvolupament Urbà dels EUA; o Tatiana Rojas, sotssecretària d’Habitatge i Urbanisme de Xile; a més de Bent Madsen i Sorcha Edwards, president i secretària general de Housing Europe, respectivament.

El Festival Internacional de l’Habitatge Social s’adreça a promotors i gestors d’habitatge social i assequible, centres de recerca, professionals, autoritats locals, residents i activistes.

Podeu consultar tota la informació al web de l’esdeveniment i inscriure-us-hi de forma gratuïta.

Horaris

ISHF és una iniciativa de Housing Europe, la Federació Europea d'Habitatge Públic, Cooperatiu i Social. Els seus membres i aliats, estan presents a 25 països, i representen 25 millons d'habitatges, l'11% del parc d'habitatge de la Unió Europea. 

ISHF 2023 és la quarta edició d'un esdeveniment internacional que reuneix més de 1.000 proveïdors d'habitatges socials i assequible, responsables polítics, urbanistes, arquitectes, activistes, investigadors i altres organitzacions dedicades a l'habitatge digne i assequible a tot el món.

Diferents espais i equipamemts

Població:
Barcelona
On
Diferents espais i equipamemts
Quan
Des de 07/06/2023 al 09/06/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any