Festival 'Vibe35'

Horaris

Altres

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Se celebra a:
Teatre Lliure.
Se celebra a:
Sala Maria Aurèlia Capmany.

Després de l'èxit aclaparador de la temporada passada, amb 5.663 espectadors, un 87% d'ocupació global i més de 6.600 persones inscrites al butlletí especial, torna el Vibe35 del 6 al 19 d'octubre i els joves que ho vulguin ja es poden subscriure a la iniciativa al portal www.vibe35.cat.

La iniciativa, fruit de l'acord de sis equipaments públics de Barcelona (L'Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya), busca treballar per la creació de nous públics amb una campanya pensada especialment per a ells.

El Vibe35 inclou un espectacle o concert a cadascun dels 6 equipaments i un "aftershow" en col·laboració amb diverses empreses i entitats culturals com ara el Sònar, el Primavera Sound, el Festival Cruïlla, el Razzmatazz o el Nitsa/Apolo.

Vibe35, una setmana de cultura per a joves d'entre 18 i 35 anys

La voluntat del Vibe35 és apropar la programació dels 6 equipaments al públic jove oferint espectacles de dansa, teatre i concerts de música clàssica i òpera, a un preu reduït. A més, totes les propostes tenen un desenllaç en comú: en finalitzar l'espectacle s'ofereix als joves la possibilitat de gaudir dels diferents espais de cada institució amb actuacions musicals d'ambient o discjòqueis proposats de la mà dels principals festivals de música moderna i clubs de la ciutat.

Programació del 6 al 19 d'octubre

La programació Vibe 35 comença el 6 d'octubre al Mercat de les Flors i s'acaba el 19 del mateix mes al TNC. Els espectacles que formen part de Vibe 35 són:

  • 06/10 This is not (an act of love & resistance) + aftershow amb DJ Baldwin en col·laboració amb Radio Primavera Sound al Mercat de les Flors
  • 07/10 La consagració de la primavera + aftershow amb CLARAGUILAR en col·laboració amb Sónar a L'Auditori
  • 09/10 Eugene Onegin + aftershow musical, al Liceu
  • 10/10 Vespre romàntic al Palau amb els germans Mendelssohn! + aftershow en col·laboració amb Festival Cruïlla, al Palau de la Música Catalana
  • 13/10 La nostra ciutat + aftershow amb Habla de mi en presente / DJ Maguette Dieng, al Teatre Lliure
  • 13/10 L'última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera) + aftershow amb Habla de mi en presente / DJ Maguette Dieng, al Teatre Lliure
  • 19/10 La Plaça del Diamant + aftershow amb LLUM i LAFRANCESSSA en col·laboració amb Razzmatazz, al TNC

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany
Quan
Des de 06/10/2023 al 19/10/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any