Industry

In(3D)ustry, el saló dedicat a la impressió en 3D (fabricació additiva), es transforma en la quarta edició, Industry From Needs to Solutions, i incorpora sectors industrials nous, com ara la màquina eina.

La quarta edició del saló estarà integrada per vuit àrees: màquina eina, connectivitat i dades, impressió en 3D, transformació del plàstic, automatització i robòtica, motlles i matrius, materials nous, i disseny i serveis. A més, l’oferta de l’Industry també constarà de quatre congressos, dos de nova creació: MAX, sobre les aplicacions i els casos d’èxit de la fabricació additiva en l’àmbit de la salut, i 3D Printing & Healthcare Congress, dedicat a les aplicacions mèdiques de la impressió i bioimpressió en 3D.

També es tornaran a celebrar les conferències IN(3D)USTRY Talks, que són un dels elements centrals de l’esdeveniment.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.


l'objectiu es apropar la impressió 3D a tots els sectors industrials i, en especial, al de l'automoció, l'aeronàutica, el retail i la salut.

La trobada cerca fomentar i impulsar l'ús d'aquesta tecnología en tres dimensions (3D), així com presentar els millors casos d'èxit que han sigut possibles gràcies a l'aplicació de la impressió 3D en el procès de fabricació.

Fira Barcelona

Adreça:
Pl Carles Buïgas, 2
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Del 29/10/2019 al 31/10/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any