FLIC Festival

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, per fomentar la creació interdisciplinària i el gust literari.

La programació del Festival es desenvolupa a través de diferents eixos, amb propostes per a tota la família: escèniques (Mercat de les Flors), experiències literàries (MNAC), Fira de Creació Literària – Fliquets (Museu del Disseny), fotogrames literaris (Filmoteca de Catalunya) i creació (MACBA).

Consulteu la programació aquí.
El FLIC és un festival d´experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L´objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Ens apropa iniciatives internacionals a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l´acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d´exclusió social.

Es celebra a diverses ciutats de forma itinerant i té una programació per les famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

El festival ha estat reconegut amb el segell de qualitat Europeu EFFE LABEL 2017-2018, que atorga l´EFA als Festivals que destaquen per la seva qualitat artística i que tenen un impacte significatiu, tant a nivell local, nacional com internacional.

Programa 2019

Museu del Disseny, MNAC, Mercat de les Flors, MACBA i Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Pl Àngels, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny, MNAC, Mercat de les Flors, MACBA i Filmoteca de Catalunya
Quan
Del 11/02/2019 al 23/03/2019.

Web

Web venda d'entrades:
www.flicfestival.com/venda

Més informació

Video:
www.flicfestival.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any