Gala L’Orgullosa 28J

Accés per l'avinguda de l'Estadi

LGTBI. Barcelona celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb una gran gala musical.

L’Orgullosa culmina el 28J, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb un concert multitudinari a l’Anella Olímpica i un cartell dissenyat a mida per ballar, viatjar i reivindicar totes juntes els drets del col·lectiu.

Una gran gala de ciutat per celebrar la diversitat, l’amor, les dissidències, la corporalitat diversa i l’orgull com a col·lectiu LGTBI.

La gala es dividirà en quatre actes, amb un primer bloc conduït per Maruja Limón i les actuacions de Roba Estesa, Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles i Flamenco Queer.

A continuació actuaran Maria Arnal i Marcel Bagés amb la col·laboració de Rodrigo Cuevas i un cos de ball, en una posada en escena d’evocació renaixentista.

El tercer acte estarà liderat per l’artista Putochinomaricón en col·laboració amb Rizha i Boyband Babae amb King Massalami, Ken Pollet, Megane Mercury (Mercurio Retrógrado) i Chenta (Papi Papushca) i Cali.

Tancarà la gala un DJ set amb Samantha Hudson, nom artístic d’Iván González Ranedo, artista, cantant, performer, actriu, celebritat d’internet i activista del col·lectiu LGBTI. Hi haurà bogeria, decibels i molt de ritme per tancar la primera celebració de L’Orgullosa Barcelona amb el segell de la reina del queer i l’underground.

Horaris

’Orgullosa culmina el 28J, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb un concert multitudinari a l’Anella Olímpica i un cartell dissenyat a mida per ballar, viatjar i reivindicar totes juntes els drets del col·lectiu. Una gran gala de ciutat per celebrar la diversitat, l’amor, les dissidències, la corporalitat diversa i l’orgull com a col·lectiu LGTBI.

La festa estarà protagonitzada  per: Maruja Limón, amb Roba Estesa, Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles, Flamenco Queer; Maria Arnal i Marcel Bagés, amb Rodrigo Cuevas; Putochinomaricón, amb Rizha i la Boyband Baobae, King Massalami, Ken Pollet, Megane Mercury (Mercurio Retrógrado) i Chenta (Papi Papushca i Cali) . I tancarem aquesta gran celebració de l’orgull LGTBI a la ciutat amb Samantha Hudson Dj Set.

Dissenyat com un gran espectacle sota la direcció artística de Montdedutor, la gala comptarà amb una espectacular posada en escena, que permetrà veure per primer cop actuar plegades algunes de les bandes feministes, lesbianes i queer de la ciutat en una sola coreografia escènica. També hi haurà moments màgics més intimistes, com la interpretació conjunta de Maria Arnal i Marcel Bagès amb Rodrigo Cuevas, i moments més eixelebrats i enèrgics, per vibrar al so dels himnes generacionals de Putochinomaricón, amb Rizha i la Boyband BAOBAE.

Esplanada Olímpica

Adreça:
Carrer de Pierre de Coubertin, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Esplanada Olímpica
Quan
28/06/2022

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any