"Grec'19" Festival de Barcelona - El Harlem Jazz Club, al Grec: Concert "Veronica Sbergia & Max de Bernardi & Víctor Puertas"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Harlem Jazz Club.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Harlem Jazz Club. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Un dels principals espais de jazz del Barri Gòtic barceloní explora els sons americans en dos concerts que fusionen rock i soul i repassen els ritmes populars i rurals dels anys 30.

Ja fa anys que Veronica Sbergia i Max de Bernardi recorren escenaris de mig món amb la seva tria de temes de rag time, blues, early jazz, hokum i altres ritmes, amb els quals han obtingut guardons com el del conegut certamen European Blues Challenge de l'any 2013. I és que ells són uns apassionats de la música popular de caràcter rural dels anys 30, protagonista d'uns concerts únics i especialment originals. Se'ls afegeix en aquesta ocasió l'harmonicista barceloní Víctor Puertas, un intèrpret amb un domini excepcional del seu instrument que, juntament amb el talent dels seus còmplices, garanteix una nit d'alta qualitat i intensitat musical.

Una producció del Grec 2019 Festival de Barcelona i el Harlem Jazz Club.

Interpretació musical: Veronica Sbergia (banjo, ukelele, washboard, veu), Max de Bernardi (ukelele , guitarra hawaiana, veu), Víctor Puertas (harmònica)

Harlem Jazz Club

Adreça:
C Comtessa de Sobradiel, 8
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Harlem Jazz Club
Quan
31/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any