Les feres de Shakespeare

La companyia Els Pirates Teatre porta a escena aquesta nova versió de L’amansiment de la fúria, de William Shakespeare, de la dramaturga i traductora Ariadna Pastor i la compositora Ariadna Cabiró.

Caterina, Bianca i Lucenzia són tres dones que han decidit trencar amb el paper que els ha estat assignat en una societat on l’home és el centre i la mesura de totes les coses. La fúria, la intel·ligència, el valor i la determinació les porten a plantar cara a la societat de finals del segle XVI i a transformar el seu destí. Així, doncs, Lucenzia es disfressa d’home per estudiar a la Universitat de Pàdua, Bianca inicia un camí per descobrir la seva identitat i Caterina es rebel·la contra un casament forçat.

La versió de Pastor i Cabiró capgira el clàssic de Shakespeare tot mostrant aquesta història plena d’embolics, enginy i humor des del punt de vista de les dones. I Els Pirates Teatre, amb un estil directe, sincer, versàtil i alegre, acosten al públic actual una reflexió punyent i alhora divertida sobre temes com la identitat, els rols de gènere o la raó.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Condal.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Teatre Condal. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Un viatge atrevit i irreverent de la mà de Shakespeare que pren la forma d'una comèdia musical. Tres dones determinades a plantar cara a una societat que els dona l´esquena protagonitzen una història plena d´embolics, enginy i humor.

Autoria: William Shakespeare.
Adaptació i traducció: Ariadna Pastor (A partir de "L'amansiment de la fúria").
Música: Ariadna Cabiró.
Direcció: Adrià Aubert.
Interpretació: Laura Aubert, Lloll Bertran (Maria Cirici, cover), Mariona Castillo, Ricard Farré, Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig i Jordi Vidal.
Interpretació musical: Ariadna Cabiró i Gemma Pujol (En curs).

Teatre Condal

Adreça:
Av Paral.lel, 91
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Teatre Condal
Quan
Del 29/06/2019 al 28/07/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any