‘Manes’

Una de les experiències “fureres” més viscerals i impactants reviu vint-i-tres anys després de l’estrena per seguir investigant les qüestions bàsiques de la vida, del naixement a la mort, amb el personal llenguatge de la companyia.

La diversitat cultural va ser el punt de partida de l’espectacle, estrenat en una primera etapa l’any 1996. Manes indagava tots aquells elements que, malgrat les diferències, uneixen els éssers humans de sexes, cultures i religions diverses: el naixement, la mort, el sexe i l’alimentació. Amb una estructura no lineal i discontínua, l’espectacle proposa una barreja d’emocions i de situacions que es produeixen de manera simultània i posa sota el focus tot d’actuacions íntimes i privades, convertides en un espectacle públic.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Museu Marítim de Barcelona. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Una de les experiències "fureres" més viscerals i impactants reviu vint-i-tres anys després de l'estrena per seguir investigant les qüestions bàsiques de la vida, del naixement a la mort, amb el personal llenguatge de la companyia.

Direcció i concepte: Pere Tantiñà (La Fura dels Baus).
Assistència de direcció: Àgata Tantiñà i Raúl Vargas.
Interpretació: Ifigeneia Androutsopoulou, Maria Caballero, Adriana de Montserrat, Juanjo Herrero, Joan Llobera, David Marsol, Alfons Nieto, Sanna Toivanen i Monica Barrio.
Música: Big Toxic.
Col·laboradors musicals: Carlus Padrissa i Miki Espuma.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
Quan
Del 17/07/2019 al 21/07/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any