‘Un dia qualsevol’

La Marta és una dona de 77 anys que sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s’ha mort i que ella s’ha hagut de traslladar a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

A la residència coneixerà l’Ernest i el Mateu, dos avis que, malauradament, s’han acostumat a avorrir-se i a discutir passadís amunt, passadís avall. El contrast entre les ganes de viure de la Solange i l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran la vida de la Rosa, la directora de la residència. Com diu un dels personatges de l’obra: “La vida és massa curta per viure només cent anys.”

Una obra creada i dirigida per Oriol Tarrason i interpretada per Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla, que es presenta dins del Festival Grec.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Villarroel Teatre.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Villarroel Teatre. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així l´han anomenat fins ara. Però ella sempre s´ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s'acaba de morir i ella ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència, coneixerà l´Ernest i el Mateu. Són dos avis que, malauradament, s´han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt i passadís avall. El contrast entre les ganes de viure de la Solange i l´apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran, i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència. Com diu un dels personatges: "la vida és massa curta per viure només cent anys".

Autoria i direcció artística: Oriol Tarrasón.
Interpretació: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla.
Direcció escènica: Martí Torras.

Villarroel Teatre

Adreça:
Villarroel, 87
:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
Villarroel Teatre
Quan
Del 10/07/2019 al 28/07/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any